ĆUPRIJA-U saradnji Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Ćupriji i kompanije Coka Cola HELLENIC – Srbija danas je u u toj ustanovi za socijalno staranje otvorena „ Soba radosti”. Pored uređenja i opremanja sobe, ta kompanija je obezbedila za decu, koja se nalaze u hraniteljskim porodicama, novogodišnje paketiće, te organizovala novogodišnju predstavu.

-U našem centru u jednom trenutku osetili smo potrebu da ipak treba da nađemo jednu adekvatnu prostoriju za decu. Prostoriju koja bi bila namenjena samo njima, prostoriju u koju kada bi ušli zaboravili bi njihove svakodnevne nedostatke, prostoriju u koju bi mogli da se igraju, da pevaju , da crtaju…U novogodišnjim danima naše želje kao da je čula i ispunila dobra vila, kazao je direktor tog centra prof.dr. Hristos Aleksopulos.
soba radosti-cuprija-g.j. (1)
-Sam naziv „Soba radosti“ podrazumeva da će mališani imati prilike da u toj prostoriji provode vreme uz igru, muziku, igrice, crtanje i tako bar na trenutak uz podršku i savetodavni rad naših radnika ublaže njihove emotivne praznine. U duhu novogodišnjih praznika predstava i poklone koje je obezbedila Kompanija, deci će predstavljati još jednu radost, dodao je on.