ĆUPRIJA-Više desetina dece iz hraniteljskih porodica dana su u Centru za porodični smeštaj i hraniteljstvo u Ćupriji obeležili Sretenje, dan ustavnosti Srbije. Tim povodom, ministar Aleksandar Vulin poklonio je mini žurku za nezbrinutu decu.
-Centar je jedina institucija u socijalne zaštite, čak i prosvete, u Srbiji koja za decu iz hraniteljskih porodica uzrasta od četvrtog do osmog razreda organizovao mini kviz znanja o Sretenju i državnosti Srbije. Sva deca su pobednici kviza te su dobili poklon paketiće i žurku uz muziku DJ, rekao je predsednik UO te ustanove Miloš Stojković.
centar za hraniteljstvo 3-cuprija-g.j.
Akcija je održana uz podršku i pomoć ministra Aleksandra Vulina, koji je mališanima poklonio mini žurku i slavlje, dok su prijatelji ustanove obezbedili poklon paketiće.
centar za hraniteljstvo 4-cuprija-g.j.
-Danas nije dan za odmor, već dan sećanja na sve koji su dali živote da bi bili slobodni, odnosno da bi Srbi slobodno i demokratski živeli u otadžbini sa svima koji su drugih nacija,ali je smatraju svojom zemljom. Danas je vreme za pomen junaka, koji su naš ponos i ugled, zaključio je Stojković.