JAGODINA-Jagodinski Naprednjaci prezentovali su Plan za promene u Jagodini.
-Dolaskom na vlast, u Jagodinu vraćamo ,,rad institucija, umesto kulta ličnosti“. Ne treba bilo kome u Jagodini moj broj telefona, da me zovete ako institucije rade.Vi se obraćate instituciji, a ne ličnosti. Druga tačka programa je Urbanizam, umesto protekcije.U Jagodini mora da postoji urbanistički plan, a ne da imamo protekciju i da gradimo na mestima gde se ne gradi. Timskim radom, umesto pojedinica.Niko neće moći da radi sam na svoju ruku. Imamo tim ,to je tim za Jagodinu koji će da radi i deli odgovornost zajedno samnom, rekao u Bukovču na tribini predsednik jagodinskog SNS Nikola Radosavljević.
On se založio za izjednačavanje uslova života u selu i gradu.
-Moramo da stvorimo takve uslove na selu da vam ne pada napamet niti imate potrebe da napuštate svoje selo.Moramo da obezbedimo infrastrukturu, jer mi danas živimo u 21., a ne u 19. veku. Znanje i sposobnost su kriterijumi za zapošljavanje, a ne spiskovi iz opštine. Samo na taj način možemo da pobedimo nerad i javašluk, da zapošljavamo ljude koji to stvarno zaslužuju, istakao je Radosavljević.NASLOVNA
On je podsetio na obećanje da će jagodinska Opšta bolnica dobiti skener.
-Zdravstvo i obrazovanje nisu privilegija, nego obaveza prema svima. U Jagodini ćemo napraviti najbolji zdravstveni centar, jer smo mi lider u Pomoravlju, a ne da mi idemo u Ćupriju da se lečimo.Obećali smo skener za bolnicu i skener ćemo obezbediti, naglasio je Radosavljević i dodao da promena vlasti u Jagodini znači da taj grad dobija mladost, znanje i snagu za brži razvoj.
-Umesto da biramo da ostanemo opozicija, mi treba da izaberemo listu ,,Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“. Samo tako možemo da uhvatimo spoj sa Vladom Srbije i razvijamo naš grad,sela,škole bolnice, da otvaramo fabrike i stvaramo nova radna mesta. Jagodini su potrebne promene i njih više niko ne može da zaustavi, zaključio je Radosavljević.
Poverenik manastira Hilandar i predsednik Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije Miloš Stojković obrato se pristunim rečima ,,pobedićemo ih sve, pokazaćemo im gde je Svetosavlje i gde je pravoslavlje i gde je neuprljana mladost“.
-Koalicija raseljenih lica sa KiM, koja obuhvata 19 udruženja iz cele zemlje, potpisala je sporazum sa Aleksandrom Vulinom, a samim tim i sa Aleksandrom Vučićem , sa dva prijatelja.I mi smo sa vama i nećemo da se hvalimo, hoćemo da pokažemo da može i bolje i jače i snažnije u Jagodini. Imamo amanet, samo jedan zadatak, a to je da u Jagodini pobedi i sigurno će pobediti lista broj 2 na čelu sa Nikolom Radosavljevićem i najbolja lista na republičkim izborima pod brojem 1.Za pobedu u Jagodini braćo i sestre za istinu i pravdu, završio je svoje obraćanje Stojković.
Narodni poslanik i član predsedništva SNS Aleksandra Tomić kostatovala je ,,da se Jagodina sa svojim selima probudila“.12891719_1302411889785646_2416114487689335321_o
-Ono što sam primetila je da se Jagodina menja, da je SNS svuda prisutna bez obzira što je u opoziciji i verujem da će te na ovim izborima na lokalu da pobedite.Imate i podršku Aleksandra Vučića. Da nastavimo ovim sigurnim putem moramo da damo podršku Aleksandru Vučiću i na republičkim izborima listi broj 1. Tako će i Nikola Radosavljević moći da vodi Jagodinu na pošten, pragmatičan i konstruktivan način.Od vas 24.aprila uveče očekujem dvostruku pobedu, pobedu republičke liste i vašu pobedu na lokalnim izborima za Jagodinu, zaključila je Aleksandra Tomić.