JAGODINA-Humanitarni koncert za obnovu stare zgrade Učiteljske škole Dejana Petrovića i Big benda, sastavljenog od majstora trube i drugih instrumenata, okupio je večeras više od hiljadu Jagodinaca u dvorištu Fakulteta pedagoških nauka. koncert 7-jagodina-g.j.
-Ovo nam je 15 humanitarni koncert u ovoj godini, prvi put sam u Jagodini. Podržavam mlade ljude i njihovo obrazovanje. Volimo kvalitetnu muziku i trudimo se da to priuštimo svim generacijama, kao i da obrazovanje bude još bolje, rekao je Petrović.koncert-jagodina-g.j.
Od hitova Depeche mode,preko domaćeg EKV i narodnih evrgrinova Oj Moravo, Igrale se delije, Udade se Jagodo, pa do himne Bože pravde, Petrović i njegovi muzičari uspeli su da naprave pozitivnu atmosferu kakva u Jagodini nije bila decenijama unazad.koncert 3-jagodina-g.j.
-Velika nam je čast da su Petrović i njegove kolege naši gosti i da su nam poklonili koncert. Ponosi smo i na građane Jagodine i Pomoravlja koji su podržali obnovu stare zgrade Učiteljske škole. Verujemo u pomoć grada i države u obnovi škole, kao i da ćemo uspeti da realizujemo naš cilj, istakao je profesor dr Marko Đorđević. koncert 2-jagodina-g.j.
Publika je đuskala u ritmu Big benda, aplaudirala i pevala po notama Petrovićeve trube. Koncert su uveličali I mališani Predškolske ustanove Pionir sa svojom plesnom tačkom. koncert 4-jagodina-g.j.