JAGODINA-Komunalno preduzeće Porr Werner-Weber u 2015 i 2016 godini u Jagodini relizovaće investicije u vrednosti 800 hiljada evra, a reč je o nabavci tri nova kamiona smećara i 800 novih kontejnera.
-U trenutnom privrednom okruženju to predstavlja značajan uspeh i rezultat je maksimalnog zalaganja menadžmenta da se unapredi rad ovog privrednog društva, stoji u saopštenju tog preduzeća uz podsećanje da se početkom jula ove godine navršilo 9 godina od kako P.W.W. – Jagodina DOO pruža komunalnu uslugu sakupljanja, odvoza i deponovanja smeća na teritoriji Jagodine, uključujući i seoske mesne zajednice. Uslugom je obuhvaćeno 25.500 korisnika, od čega 23.500 čine domaćinstva, a 2.000 pravna lica i preduzetnici.


-Posle početnih investiranja u izgradnju deponije Gigoš i reciklažnog centra, a zatim u vozila i posude za otpad, PWW je tokom 2015. godine investirao u nabavku 300 novih kontejnera. Ove godine na upotrebu građanima biće dato je još 500 novih kontejnera, koji su delimično tokom aprila raspoređeni u dogovoru sa predstavnicima lokalne samouprave, navodi se u saopštenju .
Iz tog preduzeće potvrđuju ,,da će ovih dana biti pušena u rad dva, od ukupno ugovorena tri, nova komunalna vozila marke MAN zapremnine 22 kubika, čija je ukupna vrednost 540. hiljada evra.pww-jagodina-pww (3)
-Povećanjem broja vozila i kontejnera,te održavanjem postojećih nastojimo da obezbedimo kvalitetno pružanje usluge korisnicima na celokupnoj teritoriji grada Jagodine i ispunimo očekivanja lokalne samouprave i građana u cilju obavljanja delatnosti koja nam je poverena, zaključuje se u saopštenju PWW Jagodina.