ĆUPRIJA-60. Balkanski kros u Ćupriji 5.novembra okupiće se preko 300 takmičara iz 13 zemalja, rečeno je danas na konferenciji za medije u tom gradu. Ćuprija je bila domaćin tog krosa 1984. godine. Reprezentaciju Srbije činiće seniori Miloš Pendić, Miloš Krstić i Nemanja Stojanović, seniorke Amela Terzić, Olivera Jevtić i Teodora Simović, mlađi seniori braća Mitrović Miloš i Milan, Nikola Raičević i Miloš Milosavljević.  Juniore će predvoditi Elzan Bibić, uz Vasića, Šmigovića i Ajdarevića, dok će za junorke nastupiti Nađa Cerovac, Tamara Milićević Milica Giolubović i Jasmina Pruginić.

-Dugujem veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je prepoznala da je ovo izuzetna sportska manifestacija, rekao je predsednik OAK Morava i Sportskog saveza Dragan Zdravković.

– Pre 32 godine bila sam mlada da bih trčala, sada prestarela, opet sam u ulozi posmatrača, ali nadam se lepom sportskom događaju, kazala je potredsenisa ASS Snežana Pajkić.

Balkanski biće na stazi pored Velike Morave na kojoj pre više od tri decenije, takođe, održano ovo takmičenje. Konferenciji za novinare prisustvovali legende atletike Snežana Pajkić i Dragan Zdravković, selektori Slobodan Popović i Edin Zuković, te član Opštinskog veća Vladimir Vasiljević i direktor TOĆ Igor Stanković.

Razglednica iz Ćuprije– Ovaj projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Ćuprija