ĆUPRIJA-Posle skandalozne tuče ginekologa u ćuprijskoj Opštoj bolnici,  pokrenut je disciplinski postupak radi utvrđivanja krivice za tešku povredu radne discipline, a vinovnici dr Radiša Mladenović i dr Vladimir Kaluđerović su suspendovani do okonačanja postupka, nezvanično saznajemo u toj bolnici, jer Ministarstvo zdravlja i rukovodstvo te bolnice ne odgovoraju na telefonske pozive i sms poruke. Za vd načelnika Ginekologije postavljen je dr Ljubomir Nedeljković, koji ima dvodecenijsko iskustvo u rukovođenju tim odeljenjem.Dr Mladenović je tuči sa dr Kaluđerovićem izvukao deblji kraj jer je zadobio frakturu nosa i povredu rebara. Svađa među njima započela je načelničkoj kancelariji, kada je dr Mladenović upozorio  dr Kaluđerovića da mora da učestvuje u zajedničkim lekarskim  vizitama pacijenata, jer je to zahtev direktora. Međutim, dr Kaluđerović je, po rečima dr Mladenovića, grubo odgovoio, prišao mu i udario ga glavom po nosu.

-Pao sam na pod, a on me je šutnuo nogom u desnu stranu grudi, seo na mene i nastavio da me udara dok sam ležao u lokvi krvi. Probao sam da ga odgurnem rukama, pričao je dr Mladenović novinarima i dodao da su kolege uletele u kancelariju i uspele da odvoje dr Kaluđerovića od njega.

Zbog frakture nosa i obilnog krvarenja dr Mladenović je smešten na odleljenje ORL. Nos mu je bio potpuno iskrivljen, pa je dr Dragana Miranović obavila intervenciju, vratila hrskavicu na mesto i  tamponirala nos. Obavljeno je snimanje glave i grudnog koša, zbog povrede rebra. Dr Kaluđerović ne želi da se izjašnjava do okončanja pokrenutih postupaka.

-Ništa pre zvaničnih dokaza i svega ostalog, ne želim da se izjašnjavam, jer neću da budem deo smešnih strana. Cenim vašu struku i zbog toga neću da se ponašam neodgovorno kao drugi, rekao je dr Kaluđerović.