Slovenački komunisti su iz druge Jugoslavije izneli nezavisnu i etnički homogenu republiku Sloveniju, državu koja pre toga u istoriji nije postojala.

Hrvatski komunisti su iz druge Jugoslavije izneli nezavisnu i 95% čistu državu Hrvatsku koja je obuhvatala tri puta veću teritoriju od one Hrvatske iz srednjeg veka ( koja nije obuhvatala Slavoniju niti Dalmaciju, Baranju itd. , koje su od Srbije i Srba otete i date Hrvatskoj još u doba Banovine iz 1939.g. i nikad vraćene ) .

Milovan Đilas, komunstički Gebels, tvorac Crnogorske državnosti i nacije, idejni tvorac Golog Otoka, pokajnik i disident, shranjen po obredu SPC

Crnogorski komunisti su iz druge Jugoslavije izneli obnovljenu Crnogorsku državu, ali ne na srpskim osnovama kao što je prethodna bila, nego stvorivši ispod Titovog šinjela zasebnu montenegrinsku naciju, jezik i kulturu.

Makedonski komunisti su izneli iz Jugoslavije nezavisnu republiku Makedoniju dobivši na poklon od druga Starog zasebnu naciju, jezik, crkvu i istoriju.

Savezničko bombardovanje Srbije 1944. godine ralizovano je po naređenju Tita i partizanskih generala. Bilo je stostruko razornije od nemačkih bombi.

Bošnjački komunisti su izneli iz Jugoslavije novostvorenu bošnjačku naciju , jezik i kulturu, te pola srpske Bosne i Hercegovine.

Zajednički cilj komunista i ustaša realizovan je u potpunosti. Bravo za srpske komuniste i njihove naslednike.

Ako uzmemo u obzir i to , koliko je ko “uneo” i “ugradio” ( pre svega svojih žrtava ) u prvu i drugu Jugoslaviju, sa pravom se nameće pitanje , uzevši u obzir sve ovo gore napisano:

Šta su srpski komunisti “izneli”
iz druge Jugoslavije?

Srećan vam Dan Republike, drugovi i drugarice Jugosloveni!