JAGODINA-Tradicionalna Lovačka zabava Lovačkog udruženja Jagodina prema utisku gsotiju bila je jedna od najveselijih do sada, jer je trajala u punom ritmu do ranih jutarnjih sati. U jednoj rečenici izveštaj bi glasio ,,Sala ispunjena sa preko 500 gostiju u karnevalskoj atmsoferi za koju je zaslužan Megamix bend i zadovoljni gosti na nogama tokom večeri”.

-Lovci su pokazali da prave najbolje zabave u Jagodini, a tome u prilog govori više stotina zadovoljnih gostiju.  Sa nama su pobratimi iz Novog Bečeja i naše prijateljstvo traje više od 20 godina, istakao je predsednik LU Jagodina Aleksandar Miladinović.

Aleksandar Miladinović i dr Branislav Živković

-Veliko je zadovoljstvo biti u Jagodini, prenosim pozdrave UO LSS  i predsednika LSS Dragana Šormaza. Jagodina je bila rasadnik vrsnih lovaca i kinologa. Posebno raduje prisustvo mladih lica, želim da iskoristim priliku i pošaljem poruku, čuvajte vaše porodice jer čuvajući njih čuvate lovačka udruženja i otadžbinu Srbiju. Lovačka organizacija i lovci sa svojim porodicama su jedan od poslednjih bedema tradicionalnih porodičnih vrednosti naše zemlje, rekao je član UO LSS dr Branislav Živković.

Poklon lovaca sa KIM

-Pozdravljam sve lovce i prenosim pozdrave lovaca sa KIM. U to ime uručujem vam sliku simbola KIM  a to je tetreb koji ima sličnu sudbinu kao i Srpski narod na KIM koji se bori da opstane na vekovnim ognjištima, istu subinu ima i tetreb da opstane na vekovnim staništima. Nadamo se da ćemo mi opstati na vekovnim ognjištima, a tetreb na vekovnim staništima, poručio je predsednik lovaca sa Kosova i Metohije Ilija Elezović.

Milica Milenić

Najlepšu damu večeri izabrala su dvojica generala, policije i vojske, a zlatne minđuše su pripale Milici Milenić iz Topole.

-Čast mi je i zdovoljstvo da vas mogu pozdraviti i zahvaliti našem domaćinu Aci Miladinović zahvaliti što je upriličio ovakvu svečanost i meni omogućio da sa zadovoljstvom prisustvujem zabavi na kojoj su prisutni lovci od severa Srbije, preko Republike Srpske do KIM, što mi je posebno raduje. Bilo nam je teško izabrati najlepšu damu u konkurenciji ovoliko lepotica, rekao je general Dragan Lalović.

Na lutriji je bilo 100 dobitnika vrednih nagrada, a prva je tradicionalno bila lovački karabin.