ĆUPRIJA-Informišući članove Opštinskog veća o rezultatima posete Ćupriji presednice Vlade Srbije Ane Brnabić, predsednik opštine Ninoslav Erić je istakao da apostrofirana pitanja rešavanja pitanja vodosbdevanja, izgradnje Atletske dvorane i Centra za mlade talente.

-Dobili smo apsolutnu podršku za ono što smo radili u predhodnom periodu, predstavili smo opštinu na pravi način i to nas kandiduje za realizaciju većih projekata sa Vladom Srbije i ministarstvima. Nadam se da će saradnja dati rezultate.Već smo aplicirali za sredstva za promenu vodovodne mreže. Država će finansirati izradu projekta za celokupne rekostrukcije vodovodne mreže, jer je stara, cevovod je betonsko-azbestni i čelični, te bi trebalo da bude zamenjenje plastičnim cevima. Projekat Atletske dvorane je multufunkconalan i njegova vrednost prevazilazi naš budžet. Vlada Srbije će pomoći izgradnju jer je reč o Atletskom centru Srbije, odnosno koristiće ga cela Srbija. Formiranje Centra za mlade talenti je projekat budućnosti.

Ovo je šesta poseta najviših zvaničnika Srbije, tri puta Aleksandar Vučić, dva puta Tomislav Nikolić i sada Ana Brnabić. Pored toga, Ćupriju je posetilo deset ambasadora, više ministara i državnih sekretara.