JAGODINA- Koncertni deo evropskog skupa bajkera Hells Angels počeo danas u 17 sati u jagodinskom Akva parku. Večeras će pet najpoznatijih domaćih rok bendova svirati do 1 sat posle ponoći. A za bajkere je pripremljen vo na ražnju, kao i nezaobilazna prasetina, koji je kako smo nezvanično saznali specijalni poklon jagodinskih domaćina.

– Oko 900 ljudi danas će pristići u Akva park, manifestacija je uveliko spremna. Kreće prava koncertna atmosfera na velikoj bini. Prve večeri su domaći rok bendovi i sivrka će trajati do 1 sat posle ponoći da bi građanima priuštili mir, a mi nastavljamo naš parti u sprotskoj hali, kaže Vladimir Petković, član Hells Angels MC Sebia.

Bajkeri su obećali da će Jagodina narednih danas biti najveseli grad na planeti, jer je već otvoren za turiste i bezbedan.

– Gosti iz inostranstva su prezadovoljni Srbijom, mnogo od njih su već bili ovde, novo za njih je Jagodina sa svojom ponudom koja je posebna. Prezadovoljni su sa gostoprimstvom, hranom i turističkom ponudom. Danas su se građani slikali sa bajkerima po gradu, iako se nisu razumeli, gestovima su sve pokazali, priča Petković i dodaje da su Evropljani iznenađeni cenama, jer  nisu navikli na ovakve cene u ugostiteljskim objektima, te su se prepustili uživanju i šopingu.