JAGODINA- Penzioner iz Novog Sada B.S.(67), koji se sumnjiči da je dodirivao i seksualno uznemiravao jedanaestogodišnju devojčicu iz Jagodine, tokom radnog veka bio stručno lice za rad sa decom sa posebnim potrebama! Kako saznajemo, oštećena jedanaestogodišnjakinja je dete sa posebnim potrebama.

Zbog sumnje da je dodirivao i seksualno uznemiravao jedanaestogodišnjakinju sa posebnim potrebama u Jagodini uhapšen je B. S. (67) iz Novog Sada i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On će uz uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu u Osnovnom tužilaštvu. Sumnjiči se da je  izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, odnosno da je neprimereno dodirivao jedanaestogodišnju devojčicu nakon što ju je pozvao da joj pokaže mačiće u svojoj garaži.

Kako saznajemo, penzioner iz Novog Sada je stručno lice za rad sa decom sa posebnim potrebama. On ima kuću u Jagodini, gde često dolazi. Kuća se nalazi pored zgrade gde stanuje jedanaestogodišnjakinja sa posebnim potrebama, pa se pretpostavlja da je on tako uočio devojčicu koja se igrala ispred ulaza i čekala roditelje. Ponudio je da joj pokaže mačiće u svojoj garaži i tako prevario da pođe sa njim, a zatim joj nije dozvolio da izađe, već je počeo neprimereno da je dodiruje po telu. U međuvremenu, roditelji, kada su izašli iz ulaza, počeli su da traže devojčicu i da je dozivaju. Nisu mogli da veruju da je nestala za nekoliko minuta, koliko im je trebalo da siđu iz stana. U poteru su se uključile i komšije,a  zatim i policija. U tom trenutku devojčica je pokušavala da otrgne iz zagrljaja penzinera, nekako uspela da se izmigolji  i pobegne iz garaže. Policija je zatim uhapsila B.S., testiranjem je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju.