PALMA : MIROSLAV LAJČAK KADA SLEDEĆI PUT DOĐE U SRBIJU NEKA OBIĐE SELA I GRADOVE GDE ŽIVE SRBI PROTERANI SA KOSOVA I METOHIJE

 

“Imam poruku za specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine. Kada sledeći put dođe u Srbiju Lajčak treba da obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa Kosova i Metohije i neka njih pita ko su, odakle su, gde im je ognjište, ko ih je proterao i zašto ne mogu da se vrate. Takođe Miroslave, nisu Srbi teroristi, nije terorista onaj ko brani svoju državu i svoju kuću, kao što su govorili posle slučaja “Banjska”. Teroristi su oni koji ruše nadgrobne spomenike, a to su Albanci Šiptari”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na predizbornom skupu Koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije u jagodinskom selu Rakitovu gde je 80 posto stanovništva došlo sa Kosova i Metohije.

IVICA DAČIĆ ĆE BITI PREMIJER SRBIJE

“Ovi skupovi za nas nisu predizborni skupovi, ovi skupovi za nas su podnošenje izveštaja o radu. Ivica Dačić je kao ministar spoljnih poslova, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazao kako se bori za svoju državu. Nije bilo lako ubediti predstavnike države sa afričkog i azijskog kontinenta, gde 90 posto njihovih građana nije ni čulo za Srbiju, da povuku priznanje takozvanog nezavisnog Kosova i 18 država je otpriznalo takozvano nezavisno Kosovo. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije jedina je na početku predizborne kampanje rekla ko je naš kandidat za premijera Srbije. Ivica Dačić ima dela, on je domaćin i jedan od svih nas i biće premijer Srbije” kazao je Marković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *